De populairste soorten telefoonhoesjes op een rij

Telefoonhoesjes

Er zijn eindeloos veel telefoonhoesjes om uit te kiezen. Ze hebben allemaal voor- en nadelen. Het hangt vooral samen met wat jij prettig vindt en vooral wat je leuk vindt. Hoe kom je nu bij het beste hoesje voor jou uit? Hier lees je alle nuttige informatie. 

Telefoonhoesjes

Een ‘’boekje’’

Er zijn ook hoesjes die open gaan aan de voorkant als een soort boekje. De voorkant is er dus ook vanaf te halen, maar dan slaat het open naar de zijkant in plaats van naar de onderkant. Deze cover is zeer populair voor mensen die graag alles op een plek bewaren. In het hoesje kun je vaak namelijk aan de openslaande kant ook pasjes kwijt. Zo hoef je geen portemonnee meer mee te nemen voor je pinpas. Onthoud wel dat als je nu je telefoon kwijt bent, je gelijk al je pasjes ook kwijt bent. Dat is een risico wat je neemt. Er is een soortgelijke versie van dit hoesje maar dan met een cover die naar beneden open gaat. Dit noemen we de flip cover. Vaak zijn dit niet de modellen met plek voor pasjes, want die zouden eruit vallen.

De populairste hoesjes

Als het aankomt op hoesjes zijn er dus een aantal populaire vormen:

  • het boekje
  • de flip cover
  • de normale cover
  • de sleeve

Een normale cover zien we het meeste want deze zijn het goedkoopst. Dat betekent niet dat ze minder effectief zijn want een normale cover kan je telefoon goed beschermen. Het enige verschil is dat er geen voorkant op zit. Dat is een risico. Een screen protector toevoegen kan daarvoor de oplossing zijn. 

Telefoonhoesjes

Leuke ontwerpen

Wees niet bang om voor iets spectaculairs te gaan want er zijn telefoonhoesjes in alle kleuren van de regenboog. Je kunt ze kopen met bekende figuren erop, met mooie kleuren en zelfs met een 3D ontwerp. Het is echt een leuke manier om iets van jezelf te laten zien.