Vista Repair voor telefoon reparatie Haarlem

vistarepair-smartphone-en-tablet-reparatie-logo

Een goede vriend van mij adviseerde mij van de week om mijn telefoon te laten repareren bij Vista Repair. Ik ben vervolgens op internet gaan kijken wat mensen van het bedrijf vinden en dat zag er goed uit. Zo staan ze gelijk bovenaan op “telefoon reparatie Haarlem” en schrijven mensen erg positief. Er staat dat zij een uitgebreide dienstverlening hebben, want zij repareren naast telefoons ook ipads, Macbooks en alle soorten telefoons. Je kan daarom voor alles bij hun terecht. 

AppleLogo

Vergeleken overige aanbieders is Vista Repair enorm voordelig. Dit terwijl zij uitsluitend werken met originele onderdelen, om de kwaliteit te waarborgen. Tijdens de reparatie wordt je goed op de hoogte gehouden, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Na 30 minuten werd ik al gebeld of dat ik de telefoon op kan komen halen. 

Erg prettige werkwijze

De werkwijze van Vista Repair is erg simpel, maar wel duidelijk. Zo weet je precies wat de kosten zijn en hoe lang het gaat duren. Indien ze het niet kunnen maken, dan kost het je ook geen geld. Daarnaast kan je binnen 30 minuten al jouw telefoon ophalen. Je bent hem dus maar erg kort kwijt en dat vind ik persoonlijk enorm prettig. Tip, ga naar telefoon reparatie Haarlem!