Tip voor een goede iPhone reparatie in Purmerend

jorphone

Ben je op zoek naar een goede iPhone reparatie Purmerend? Dan raad ik je absoluut aan om eens een kijkje op de website van JorPhone te nemen. Dit bedrijf heeft alleen deskundige monteurs in dienst waardoor je verzekerd bent van een goede reparatie. 

Voordelige prijzen en 6 maanden grantie

Toen ik zelf op het internet op zoek ging naar iPhone reparatie Purmerend kreeg ik zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende telefoons zaken bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van JorPhone mij het meeste aan. De website is namelijk zeer goed en vooral erg overzichtelijk. Op De website is namelijk erg veel informatie te vinden voor de diensten en producten die het bedrijf aanbiedt. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf voordelige prijzen hanteert en 6 maanden garantie biedt op de onderdelen die er tijdens een reparatie vervangen worden. 

iPhone-xs-max

Een zeer goede en voordelige reparatie 

In de winkel werd ik vervolgens erg snel en zeer vriendelijk geholpen. Mijn telefoon was binnen een half uur gemaakt. De monteur gebruikte ook alleen maar originele onderdelen voor de reparaties die hij uitvoerde. Hier ontving ik vervolgens ook 6 maanden garantie op. Daarom ben ik ook super tevreden over de reparatie en over JorPhone. Ik raad het bedrijf daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar een goede telefoons zaak in Purmerend.