Telfix telecom voor al je telefoonoplossingen

Logo Telfix

Telfix Telecom is een bedrijf die vele oplossingen voor je telefoon heeft. Ze kunnen je telefoon repareren. Verder kunnen ze je telefoon voorzien van een abonnement. Ze hebben ook allerlei accessoires voor je telefoon klaarliggen. Daarnaast hebben ze een vergelijker op de website om te bekijken welke provider het beste voor je is en waar je het goedkoopst uit bent. Verder kan je zien van welke provider zij gebruik maken. Is dit KPN, T-Mobile, Vodafone of een andere provider. 

Vele accessoires

Bij Telfix hebben ze vele accessoires voor je op een rijtje gezet. Ze hebben op de website een hele grote collectie aan accessoires voor de telefoons. Ze hebben accessoires van Google. Ze hebben beveiligingscamera’s. Ze hebben Opladers, adapters en datakabels. Ze hebben headsets en oordopjes. Verder hebben ze nog hoesje voor verschillende merken telefoons. Ze hebben een glass cover voor het scherm van je telefoon Tot slot hebben ze allerlei verschillende handige accessoires als een PopSocket. Deze kan je allemaal gemakkelijk bestellen op de website en zijn snel binnen.

telefoon reparatie

Sim Only

Naast de reparaties en de accessoires hebben ze ook Sim Only abonnementen. Ze hebben naast hun eigen mogelijkheden ook een vergelijker op de website. Met deze vergelijker kan je door middel van je eigen benodigdheden als het gaat om internet, bellen en sms’en, kijken wat het voordeligst is voor je en welke de beste deal is. Verder kan je kiezen uit je voorkeuren. heb je bijvoorbeeld liever 4G of 3G en hoelang wil je een abonnement.