Telefoon reparatie Wijchen

Telefoon reparatie Wijchen

Telefoon reparatie Wijchen, bij het bedrijf Daily Phone, De service van het bedrijf is erg goed. Ik had een kapotte IPhone die verder nog heel erg goed functioneert. Het enige wat niet goed was aan de telefoon was het kapotte scherm. Ik was op Google naar Telefoon reparatie Wijchen aan het zoeken en ik kwam bij verschillende winkels uit. Daily Phone trok mijn aandacht. Voor een redelijke prijs kon ik mijn scherm laten maken.

Telefoon reparatie Wijchen

Het scherm van mijn IPhone was al een hele tijd stuk. Ik wilde mijn telefoon wel eerder laten maken, maar het enige is dat ik mijn telefoon niet lang kwijt kan. Ik heb mijn telefoon elke dag nodig voor mijn werk, ik werk op een bedrijfsmakelaars kantoor en dan moet ik elke keer klanten bellen. Soms bel ik wel 200 keer op een dag. Dit komt omdat je tussen een deal door contact moet blijven houden met de partijen die ertussen zitten.

Zoals ik al zei is de prijs van een nieuw IPhone 6 glaasje niet heel erg duur. Het kost 85 euro dit kan voor sommige mensen wat duurder zijn dan de ander, maar het gaat toch om je telefoon. Je moet toch goed op je scherm kunnen kijken wat je aan het doen bent. Ik kwam de winkel binnen en de mensen waren erg vriendelijk. Ze hielpen mij erg goed en ze hielden mij erg goed op de hoogte wanneer het scherm gerepareerd was en wanneer ik mijn telefoon op kon halen. Voor een telefoonreparatie ga gerust naar Daily Phone Wijchen.