Telecomabonnement opzeggen?

Stel, je hebt je telecom abonnement lopen bij Canal Digitaal en je wilt je hiervoor afmelden, omdat je bij een andere provider een voordeliger abonnement hebt gevonden. Wat je dan wilt is je afmelden zonder enig gedoe, zonder lange wachtrijen en zonder hoge belkosten, toch?

Gratis stockfoto met anoniem, apple, bruine lange mouwen

Hoe kan ik mijn telecomabonnement makkelijk opzeggen?

Het is niet altijd even makkelijk om je telecomabonnement op te zeggen. Wil jij weten hoe je het wél gemakkelijk kan? Het opzeggen van een telecomabonnement wordt door veel consumenten vaak als lastig ervaren en daar heeft Xpendy gelukkig de oplossing voor…

Veel telecombedrijven maken het voor consumenten erg lastig wanneer ze hun lopende abonnementen willen annuleren. Lange wachtrijen en inefficiënte communicatie zijn veel voorkomende problemen waar consumenten mee te kampen krijgen. 

De consumentenwebsite Providercheck heeft in 2018 een onderzoek uitgevoerd naar de gemiddelde wachttijden bij Nederlandse providers. Opvallende uitschieters waren bijvoorbeeld een Ziggo met 7 minuten en 4 seconden, Youfone met 4 minuten en 15 seconden en XS4ALL met een wachttijd van zelfs 10 minuten en 20 seconden. Buiten dat het wachten zonde is van de tijd, brengt dit ook nog onnodig hoge belkosten met zich mee.

Xpendy helpt u opzeggen binnen 2 minuten

Xpendy heeft een passende oplossing gevonden om telecomabonnementen gemakkelijk op te zeggen. Xpendy helpt je om tijd en moeite besparen. Bij Xpendy heb je geen gedoe meer met lange wachttijden aan de telefoon of gesprekken met een sales medewerker die je probeert over te halen te blijven. Geen lange zoektochten meer naar de juiste opzegprocedure en contactgegevens. Wij hebben het zoekwerk voor je gedaan.

Het enige dat je moet doen, is één keer je NAW-gegevens invullen en aangeven welke diensten je wilt stopzetten. 

Wij maken automatisch één of meerdere opzegbrieven voor je. Zelf brieven schrijven is dus niet meer nodig! Na het invullen vragen we je om de brief elektronisch te ondertekenen. Wij posten vervolgens de brief (of brieven) voor je. Jij hoeft je nergens meer zorgen om te maken.

Canal Digitaal opzeggen

Naast de eerder genoemde voorbeelden hebben we van verschillende consumenten vernomen dat het ook bij Canal Digitaal lastig is om je telecomabonnement op te zeggen. Heb je geen zin in gedoe en wil je gewoon makkelijk van je abonnement bij Canal Digitaal afkomen? Xpendy kan je hier binnen 2 minuten mee helpen, benieuwd hoe? Klik op de onderstaande link.

Er zijn slechts 4 stappen die u dient te volgen als u de site van Xpendy bezoekt en dan bent u verlost van het abonnement waar u vanaf wilt:

  • kies het abonnement dat u wilt opzeggen
  • vul uw gegevens in
  • uw opzegbrief wordt direct gegenereerd
  • print de brief of laat de brief door ons aangetekend verzenden

Dus wil je binnen  2 minuten van je telecom abonnement af bij Canal Digitaal? Dan helpen wij je graag verder. Geen wachttijden, geen gedoe; opzeggen was nog nooit zo makkelijk!