Snelle telefoonreparatie Hoofddorp

Iedereen van wie de mobiele telefoon stuk is kan ik aanraden om naar telefoonreparatie Hoofddorp te gaan. Ik ben zo tevreden over deze zaak dat ik het aan iedereen wil vertellen. Natuurlijk is het niet voor iedereen mogelijk om naar Hoofddorp te komen, maar zodra je er in de buurt bent en je hebt een kapotte mobiel of tablet dan is het zeker de moeite waard. Afgelopen zomer was ik met een paar vrienden op vakantie in de buurt van Hooddorp. Het was lekker weer en ook de omgeving was super. Tegen de avond gingen wij een potje voetballen, helaas kwam ik daarbij raar ten val, precies op mijn mobiel. Je kan het wel raden, mobiel stuk en dat juist nu ik op vakantie ben.   telefoonreparatie Hoofddorp

Mijn mobiel binnen een half uur weer gemaakt

Gelukkig was alleen het scherm kapot, dus ik was nog bereikbaar. Een van mijn vrienden komt uit Hoofddorp en wist mij te vertellen over de geweldig snelle service bij telefoonreparatie Hoofddorp en inderdaad binnen een half uur was mijn telefoon weer gemaakt. Kreeg niet eens de kans om mijn koffie op te drinken. Helaas woon ik niet in de buurt van Hoofddorp dus ik moet extra voorzichtig zijn met mijn mobiel. Mijn zoon is ook naar deze telefoonwinkel geweest voor het maken van zijn laptop, de aan/ uit knop werkte niet meer. Hij was toevallig in de buurt en na mijn geweldige verhalen over deze winkel is hij er ook heen geweest. Zijn laptop is gemaakt en de aan/ uit knop werkt weer prima. telefoonreparatie Hoofddorp