Snelle reparatie aan mijn iPhone, bij Telektronica

reparatie iPhone

Voor een snelle reparatie iPhone, ga je naar Telektronica. Dit bedrijf weet snel en zeer vakkundig alle problemen aan jouw mobiel op te lossen. Vaak kan je wachten tijdens de reparatie. Dat de service zo goed is, weet ik uit eigen ervaring. Voor een tijd terug was ik te gehaast om mijn mobiel te pakken en liet deze op de grond vallen. Normaal geen probleem, maar op dat moment stond ik buiten op de bus te wachten en de stoep veerde niet echt mee. Toen ik mijn mobiel wilde oppakken zag ik dat mijn scherm was gebarsten. Op dat moment kon ik het wel uitschreeuwen, maar daar maakte ik mijn telefoon niet mee.   reparatie iPhone

De reparatie aan mijn iPhone was snel gedaan

Binnen een uur, nadat ik naar de Telektronica winkel had gebeld, kon ik al langs komen.  Meteen werd er gekeken welk scherm erop gezet moest worden en voordat ik het in de gaten had, liep ik alweer naar buiten. Aan mijn mobiel kon je niet meer zien dat die een uur daarvoor nog een kapot scherm had. De medewerker had zeer netjes en vakkundig een nieuw scherm erop gezet en kon ik weer zonder barsten naar mijn scherm kijken.