Mondzorg actief op Facebook?

Een gezond gebit hebben en goed voor je mond zorgen is belangrijk voor de gezondheid. Voor het verzorgen van je gebit ga je vaak naar de tandarts, orthodontist of een mondhygiënist. Zij staan altijd voor u klaar om u te helpen met het verzorgen en verbeteren van uw gebit. Toch kan voor sommige mensen de drempel erg hoog zijn om hier naartoe te gaan. Bijvoorbeeld omdat ze er bang voor zijn, omdat de bijvoorbeeld nog nooit zijn geweest of omdat ze het niet nodig vinden. Om de drempel lager te maken voor mensen om hier naartoe te gaan kunnen deze bedrijven een Facebookaccount maken om op deze manier de mensen te informeren over de service en de verschillende diensten. Via Facebook zouden mensen op een laagdrempelige manier contact op kunnen nemen en eventueel vragen kunnen stellen.

Wat is de toegevoegde waarde van het hebben van een Facebookaccount voor mondzorg?

Facebook is een bekend social media platform, wat makkelijke is in het gebruik en waar jong en oud gebruik van kunnen maken. Via Facebook is het als bedrijf gemakkelijk om foto’s, video’s of teksten te plaatsen. Mensen kunnen deze vervolgens weer gemakkelijk liken, delen of hierop reageren. Wanneer veel mensen zit doen zal het bericht een zo breed mogelijk publiek bereiken. Facebook is een laagdrempelig platform waardoor het voor mensen makkelijker kan zijn om contact op te nemen en de vragen die zij hebben te stellen. Het beantwoorden van deze berichten kan door middel van klantenservice worden uitbesteed.

Wat kan Chatkracht hierbij betekenen voor u?

Chatkracht Kan hierbij ondersteunen door de binnen komende vragen van de pagina bezoekers te beantwoorden. De chatspecialisten zullen de binnen komende vragen binnen 30 seconden oppakken en de klanten zo goed mogelijk verder helpen. Chatkracht staat 7 dagen per week voor u en uw paginabezoekers klaar. Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op via de live chat om samen de mogelijkheden te bespreken.