iPhone scherm kapot

Ai! Het zal je maar overkomen. Ben je nog zo voorzichtig maar glipt de iPhone toch nog uit je handen. Je hoort een krak en houdt je hart vast tijdens het optillen van de mobiel enkel en alleen om te ontdekken dat het iPhone scherm kapot is. Je ziet een dikke barst die over je gehele scherm loopt. Heeft dat hoesje uiteindelijk toch niet geholpen!

Hoe vervelend het ook is, je wilt je iPhone scherm wel snel laten vervangen. Niets is vervelender dan een iPhone waar je niet mee kunt bellen, appen, YouTuben en Netflixen. Een iPhone scherm repareren is anno 2021 echter vrij gemakkelijk in Nederland. Er zijn talloze opties beschikbaar. Er zijn reparateurs die bij jou aan de deur komen, je kunt langsgaan bij een repair center, een afspraak inplannen bij Apple, de telefoon gratis laten ophalen en retourneren voor reparatie. Het is zelfs mogelijk om jouw iPhone zelf te vervangen (al raden wij dit vanuit veiligheidsoverwegingen wel altijd af).

iPhone scherm kapot

iPhone scherm repareren

Waar moet je op letten bij het uitkiezen van een goede reparateur voor jouw iPhone scherm reparatie? Dit is een veelvoorkomende vraag die veel iPhone gebruikers hebben. Het antwoord: de beste reparateur hangt vooral af van jouw persoonlijke wensen. Wij raden je aan jouw keuze te baseren op de volgende punten:

1.      Gebruik van originele Apple schermen;

2.      Duur van de reparatie;

3.      Mogelijkheid voor het opsturen / langskomen in de repair store;

4.      Reparatie met data behoud;

5.      Garantie op de reparatie.

De prijs voor de iPhone scherm reparatie wordt ook voornamelijk bepaald door bovenstaande punten. Kies je voor een origineel Apple scherm, dan is de reparatie over het algemeen prijziger dan wanneer je voor een vervangend scherm kiest van een andere fabrikant. Ditzelfde principe is van toepassing op de tijd. Hoe korter de reparatie: des te hoger de prijs. Maak dus altijd een goede afweging op basis van deze punten.

iPhone scherm reparatie Amsterdam

Wil je een mooie tip van ons ontvangen voor een gedegen iPhone scherm reparateur in de regio Amsterdam? Overweeg dan om eens langs te komen bij Probello.nl in Mijdrecht. Deze reparateur biedt vele voordelen waaronder:

·        Reparatie met behoud van data (dus niet noodzakelijk om eerst al je data over te zetten);

·        Levenslange garantie op de reparatie (in tegenstelling tot alle andere partijen in NL die slechts garantie bieden voor 6 maanden tot 1 jaar);

·        Gebruik van originele Apple onderdelen. Het is bewezen dat originele Apple schermen langer meegaan. Het is dus wellicht iets duurder, maar je doet er ook veel langer mee;

·        Gratis parkeren voor de deur en klaar terwijl je wacht (gemiddeld duurt de reparatie slechts 30 minuten. Zo beschik jij dus binnen no-time weer over jouw gerepareerde iPhone.