Hoofdtelefoon met zeer lange batterijduur

Dankzij de steeds verdere technologische ontwikkelen die hebben plaatsgevonden de afgelopen jaren, is het verschil tussen een hoofdtelefoon met draad en een draadloze koptelefoon nagenoeg verdwenen. Waar enkele jaren geleden de audiokwaliteit nogal eens verslechterd werd door zonder draad muziek te luisteren is dit verschil vandaag de dag nauwelijks nog hoorbaar. Ook de vertraging die bij het beluisteren van een video optrad is verdwenen. Er is echter nog één verschil, en dat is de prijs. Een draadloze koptelefoon is nou eenmaal een stukje duurder dan eentje met een draad. Echter krijg je daar natuurlijk ook weer meer vrijheid voor terug, je zit immers niet meer met je oren vast aan een draadje. Je kunt zo opstaan van de bank en even wat te drinken uit de koelkast pakken, ook tijdens het fietsen en wandelen ben je niet meer aan het klooien met dat onhandige draadje waarmee je overal aan vast komt te zitten. 

Een kwalitatief goede hoofdtelefoon zonder de hoofdprijs te betalen

Het is een feit dat de draadloze koptelefoon nu eenmaal iets duurder is dan de bedrade versie. Maar dat betekent niet dat je voor kwaliteit direct de hoofdprijs hoeft te betalen. Wanneer je op zoek bent naar een betaalbare koptelefoon van goede kwaliteit met de nieuwste features, kijk dan eens naar de Focus hoofdtelefoon.

Welke voordelen heeft de draadloze koptelefoon Focus? 

De nieuwe Focus hoofdtelefoon heeft naast een supergoed geluid ook meerdere interessante features waar je bij een bedrade versie alleen over kunt dromen. Zo kun je bijvoorbeeld met één enkele tik beweging op je koptelefoon de functie Noise Cancelling aan en uit schakelen. Wanneer deze aanstaat hoor je geen geluiden van buitenaf meer, ook niet wanneer je het geluid minder hard hebt staan. Nu denk je misschien, ja maar hoe lang kan ik draadloos luisteren met deze koptelefoon, want ik wil deze niet elk uur moeten opladen. Nou, je kunt, zelfs wanneer je de noise cancelling hebt aan staan, maar liefst 70 uur achtervolgend luisteren zonder tussendoor te hoeven opladen! Zet je de noise canceling uit, dan wordt je luistertijd verlengt naar maar liefst 100 uur!

Swipen naar het volgende nummer of het geluid zachter schuiven

De nieuwste koptelefoon Focus kun je bedienen met slechts één vinger. Dit doe je door op je hoofdtelefoon ter hoogte van je oor te swipen. Zo kun je bijvoorbeeld naar het volgende nummer of een liedje nog eens beluisteren als dat wenst. Ook kun je het geluid op deze manier simpel van hard naar zacht zetten en andersom. Krijg je tussendoor een inkomend belletje, ook dan kun je met diezelfde vinger je gesprek aannemen.

Het koppelen van een koptelefoon aan je smartphone of ander slim apparaat

Het koppelen van je koptelefoon is kinderspel. Je doet dit door een bluetooth verbinding op gang te brengen. Zet de bluetooth aan op je smartphone bijvoorbeeld, klik dan de hoofdtelefoon aan en je ziet op je smartphonescherm de omschrijving van je koptelefoon verschijnen. Klik op activeren en klaar ben je!  Je kunt overigens ook Siri of Google assistant gebruiken.


Wil je meer weten over de hoofdtelefoon Focus of onze draadloze oortjes? Kijk dan eens op Rolfstone.com.