Estepona bezienswaardigheden die je moet zien

Estepona vakantie

Estepona is een prachtige kustplaats in Spanje. Het heeft niet alleen maar stranden, maar er zijn ook andere Estepona bezienswaardigheden. Zo kan je de stranddagen afwisselen met andere activiteiten. Je kan een botanische tuin bezoeken, muurschilderingen bekijken of een museum bezoeken. Er is dus voldoende te doen, dus je hoeft je telefoon niet te gebruiken voor afleiding. Misschien kan je zelfs je telefoon gewoon op de hotelkamer laten liggen. Dan raak je al helemaal niet afgeleid en kan je je volledig storten op de nieuwe, mooie omgeving.

Telefoneren in het buitenland

Als je je telefoon niet bij je hebt, maar je toch iemand moet bellen, zijn er gelukkig wat alternatieven. Er zijn namelijk veel winkels, hotels of restaurants die een vaste telefoon hebben. Je kan ze dan vragen of je het even mag gebruiken. In het buitenland moet je er wel op letten dat je de correcte landcodes gebruikt. Elk land heeft een speciale code die je moet toevoegen om een bepaald nummer te kunnen bereiken. Als je dus iemand in Nederland wil bellen, moet je de landcode +31 gebruiken.

Estepona vakantie

Minder telefoon betekent betere vakantie

Een telefoon is natuurlijk een heel handig ding. Je kan ermee navigeren, restaurantjes opzoeken en communiceren. Toch zitten er ook nadelen aan de telefoon. Het leidt je namelijk heel vaak af. Al helemaal wanneer het geluid aan staat, raak je steeds afgeleid bij elk bericht dat binnen komt. Hierdoor raak je dus steeds de focus kwijt en lukt het minder goed om op de mooie omgeving te letten. Wanneer de afleiding er niet is, kan je dus echt goed focussen op je vakantie. Een goede tip is dan ook om je telefoon zo min mogelijk te gebruiken. Verbeter dus de kwaliteit van je vakantie en zet je telefoon uit, op stil, of neem het niet mee.