Een telefoon met een abonnement of sim only bij telefoonabonnement.nl

Als je wilt investeren in een goede telefoon deal, zijn abonnementen en sim only-abonnementen van telefoonabonnement.nl een goede manier om te gaan. Als je een beperkt budget hebt, kan het verleidelijk zijn om voor de SIM-only deals te gaan. Maar als je geld wilt besparen, is een abonnement via een sim only-abonnement meestal goedkoper.

Wat is een sim only abonnement van telefoonabonnement.nl?

Een sim only abonnement is wanneer je geen simkaart voor je telefoon nodig hebt. Dit kan handig zijn als je naar andere landen wilt reizen en daar geen toegang hebt tot een lokaal netwerk. Met een sim only-abonnement krijg je een lokaal nummer en heeft je telefoon toegang tot internet wanneer deze zich in dat land bevindt. Het nadeel is dat je je eigen simkaart bij je moet hebben, dus je kunt je telefoon niet als mobiele hotspot gebruiken. Een aantal providers biedt sim only abonnementen aan. Je hoeft geen contract te tekenen en kunt je nummer wijzigen of je abonnement opzeggen wanneer je maar wilt. Als je je abonnement echter voor het einde van de maand opzegt, verlies je de datalimiet op je telefoon en worden er annuleringskosten van € 30 in rekening gebracht.

Hoeveel kost een sim only abonnement?

Er zijn een paar kosten waar je rekening mee moet houden als je kijkt hoeveel een sim only abonnement kost. Allereerst zijn je maandelijkse tarieven afhankelijk van het land dat je kiest. In Nederland kun je onbeperkt bellen, sms’en en data voor € 36 per maand. Als je naar Frankrijk gaat, kunnen je maandelijkse kosten zo laag zijn als € 6,50. Houd echter ook rekening met de kosten vooraf van de telefoon die je kiest.

Welke provider biedt het goedkoopste sim only abonnement?

Als je geld wilt besparen op je sim only-abonnement, moet je Hello Mobile eens bekijken. Dit bedrijf heeft verschillende tarieven en abonnementen die allemaal worden geleverd met onbeperkt bellen en sms’en en geen data-insluitingen. Er wordt altijd maar € 6,50 per maand in rekening gebracht en er is geen contract. Als je bereid bent een contract te ondertekenen, kun je ook kiezen voor Hi Mobile, dat onbeperkt bellen en sms’en heeft, en een maandelijks sim-only abonnement van € 36. Bovendien krijg je twee jaar lang een gratis telefoon met onbeperkt bellen en sms’en. Kies je voor een data-only abonnement, dan betaal je € 10 per GB aan data. Dus als je je limiet overschrijdt, wordt er elke maand € 10 in rekening gebracht.

Welke provider heeft het goedkoopste abonnement?

Als je voor een betaalbaar SIM-only abonnement wilt gaan, kun je niet fout gaan met Tesco Mobile. Deze provider biedt een reeks abonnementen aan met onbeperkt bellen en sms’en en een maandelijks bedrag van € 6,50. Om de goedkoopste deal te krijgen, kun je het beste kiezen voor het Tesco Mobile Monthly Sim Only-abonnement. Hiermee bel en sms je onbeperkt en betaal je € 6,50 per maand. Kies je voor een data-only abonnement, dan betaal je € 10 per GB aan data. Dus als je je limiet overschrijdt, wordt er elke maand € 10 in rekening gebracht.