Een tablet laten repareren? Bij Phoneworld ben je aan het juiste adres!

handig voor werken

Het hebben van een tablet heeft mijn leven een heel stuk makkelijker gemaakt. Ik kan er heel gemakkelijk dingen op opzoeken en daarnaast is het ook een ideaal apparaat wanneer ik iets kleins voor mijn werk moet doen. Omdat het zo’n makkelijk en fijn apparaat is, gebruik ik het vaak dagelijks. Vaak gebruik ik op een dag vaker dan mijn mobiele telefoon. Ik kan dus niet meer zonder. Maar een tijdje geleden was er iets met mijn tablet gebeurd wat ik wel heel erg vond. De tablet had niet ver genoeg op de tafel gelegen, dus toen iemand uit mijn gezin langs liep was de tablet van de vrij hoge tafel op de grond gevallen. Eerst had ik nog een beetje hoop dat dit goed was gegaan, maar zodra ik de tablet oppakte zag ik al dat het mis was. Het hele scherm was kapot en daardoor kon ik niet veel van het scherm zelf meer zien. Omdat ik de tablet toch vaak nog heb, heb ik mijn tablet laten repareren. 

goede apparaten

Je apparaat in goede handen

Toen mijn mobiele telefoon een keer stuk was heb ik deze laten repareren bij Phoneworks. Omdat de service van deze winkel mij die keer zo goed was bevallen, had ik besloten om hier ook voor de reparatie van mijn tablet heen te gaan. Ik had verwacht dat er heel veel gerepareerd moest worden, maar na het korte onderzoek dat de medewerker van deze winkel had uitgevoerd bleek dat gelukkig heel erg mee te vallen. Alleen het scherm zelf diende vervangen te worden. De monteur wist ontzettend goed waar hij naar moest kijken en wat er gedaan moest worden, dus ik merkte meteen dat mijn kapotte tablet in goede handen was. Ik ben blij dat ik bij deze winkel mijn tablet heb laten repareren. De reparatie was heel snel verlopen en ik kreeg ook nog eens een half jaar garantie op de reparatie. Ik ben zeer tevreden.

tablet kapot