123Bestdeal; het bedrijf uitgelicht

Als u opzoek bent naar accessoires voor zowel uw smart phone als uw pc of tablet dan bent u bij 123Bestdeal op het juiste adres. 123Bestdeal kan gezien worden als de grootste specialist voor alle accessoires die u kan bedenken voor uw communicatie middelen.

Hoe kenmerkt het bedrijf zich?
Hun motto is; alle kosten moeten zichtbaar zijn voor de klant. Er zitten dus geen verborgen extra kosten. De prijs die u online in de webshop ziet dat is precies de prijs die u moet betalen voor het product. Shoppen via de webshop is ook nog aangenaam want u hoeft niet speciaal in te loggen en een wachtwoord aan te maken. Alles is gewoon goed gesorteerd en overzichtelijk voor een ieder en alle kosten zijn dus zichtbaar. Mooier nog, ze leveren gratis in Nederland, België. Luxemburg, Duitsland en Oostenrijk. Dit maakt ze dus uniek want bij vele leveranciers merk je achteraf dat er toch verborgen kosten zijn. Maar als u niet in deze landen woont kunt u toch bestellen tegen geringe bezorgingskosten (meestal niet meer dan €5,-)

Wie zijn hun klanten?
Zowel wederverkopers als de “normale van uit huis bestellingen” zijn welkom bij 123Bestdeal. Voor een ieder is er genoeg te vinden want ze hebben het grootste assortiment in heel Europa. Maar mocht het toch zo zijn dat u iets zoekt en het niet op de website ziet dan kunt u altijd contact met hun op nemen. U kunt tijdens kantooruren met hun chatten en e-mailen. Als u vandaag besteld voor 17:00 wordt het pakketje dezelfde dag nog verzonden.

Wat hebben ze in hun assortiment?
De meeste accessoires die in hun assortiment te vinden zijn, zijn afkomstig van de merken i12Cover en BEACTIFF. U kunt voor onder andere voor alle smartphones, tablets, pc’s, e-readers en laptops de modernste en zeer sportieve hoesjes en andere accessoires vinden.
Het assortiment bestaat uit:

Accessoires zoals:

  • Stekkers & kabels;
  • Stylus pennen;
  • Toetsenborden in verschillende formaten en modellen;
  • Moderne sleeves;
  • Screen protectors;

U kunt via de webshop op een heel makkelijke manier zoeken naar bepaalde merken door het gewoon via de zoek functie te selecteren. Als u het gewenste merk gevonden heeft kunt u zelfs specifieker zoeken naar uw gewenst product of producten. Vervolgens plaats u het in uw “winkel wagen”. Zelfs betalingen zijn zeer goed geregeld via de verschillende betaal methodes. Verder staan ze als bedrijf garant voor onder andere; bemiddeling bij klachten, klanten feedback, geen manipulatie en snelle reactie.